Luennot ja ohjaukset

Ohjaan mielelläni läsnäolijoita kokemuksellisen olemisen äärelle. Oivaltamisen ilon ja havahtumisen hetken todistaminen ovat parhaita kannustimia työssäni puhujana ja ohjaajana. 

Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen puhunut paljon stressinhallinnasta, palautumisesta ja myötäelävästä läsnäolon taidosta. Olen ohjannut lukuisia ryhmiä kohti läsnäolevaa, myötätuntoisempaa arkea.

Tällä hetkellä koen tärkeäksi oivalluttaa ja havahduttaa ihmisiä palaamaan kaiken kiiren ja hälyn keskeltä takaisin yhteyteen itsensä ja luonnon kanssa. Meillä on kehomielisydämissämme olemassa kaikki edellytyksen parhaaseen mahdolliseen hyvinvointiin, kunhan vain huomaamme palauttaa itsemme takaisin alkuperäiseen kytkökseen itsemme ja luonnon kanssa. Oma hyvinvointimme on paras lahja, jonka voimme antaa läheisillemme, kaikille kanssakulkijoillemme ja ympäristöllemme. Siinä on sellaista laatua, joka säteilee ja loistaa kukoistuksena kaikille ja kaikkialle.

Näistä kaikista teemoista olen innostunut edelleen ja koen merkitykselliseksi oivalluttaa kuulijoita kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Valmistelen luennot ja ohjaukset aina tapauskohtaisesti tilaajaa kuunnellen.

Vuoden 2023 aikana ohjaan tilauksesta Lumoudutaan Luonnossa-retkiä, joiden aikana tutkitaan mahdollisuutta avata aisteja voimauttavan luontoyhteyden vahvistamiseksi. Luonto hoitaa meitä niin hyvin kuin me itse annamme sille mahdollisuuden.

Valmistelen luennot ja ohjaukset aina tapauskohtaisesti tilaajaa kuunnellen.